By 7 maart 2013 Read More →

Nostalgie in de kinderkamer

Vintage blijft ook in 2013 een hot item voor de kinderkamer. Deze oude vintage schoolbanken vinden wij helemaal te gek.

vintage oud schoolbureautje online kopen

Wie wil er nu niet zijn of haar huiswerk maken aan dit oude schoolbureau? De vintage meubeltjes komen uit de jaren 20 en 30 en hebben echte gebruikssporen. De kauwgom zit natuurlijk al lang niet meer vastgeplakt onder het blad, maar krassen en liefdesverklaringen zou je nog best wel eens terug kunnen vinden. Met een bijpassend schooltstoeltje een must voor een stijlvolle kinderkamer.

De enkele en dubbele vintage schoolbanken zijn online te bestellen bij Kamer26.

vintage oud schoolbureautje online kopen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.