By 31 januari 2013 Read More →

Laatste trends geboortekaartjes

Online geboortekaartjes maken is makkelijk en de keuze is tegenwoordig enorm! Maar wat wordt er nu veel gekozen? Een trend die al even bezig is, zijn uiltjes op geboortekaartjes! Uiltjes en pasgeboren baby’s hebben tegenwoordig een innige band. Deze vogelsoort is een aansprekend onderwerp op het geboortekaartje. Je vindt ze terug op veel ontwerpen bij diverse sites en dan in allerlei verschillende vormen en maten. Maar waarom zijn uiltjes op geboortekaartjes zo populair? Volgens geboortekaartjes site Lief Leuk & Eigen is deze trend ongeveer al 4 jaar geleden klein begonnen en is deze momenteel op zijn hoogtepunt. Een belangrijke reden voor de populariteit is dat je uiltjes op zoveel diverse manieren kan tonen: lief, schattig of juist stoer. Elke designer kan er zijn eigen stijl aan meegeven. Bovendien zijn uiltjes schattig & koddig en staan ze voor wijsheid, een eigenschap die elke ouder graag aan hun kindje wilt meegeven!  

Trends gaan en komen en de uiltjes gaan al wat jaren mee. Vermoedelijk is deze trend momenteel op zijn hoogtepunt. De vraag is wat de volgende trend wordt. Volgens Lief Leuk & Eigen zouden dat zomaar vosjes of robotjes kunnen zijn. Bij veel designers zie je deze twee, afzonderlijk van elkaar, al regelmatig voorkomen en deze worden ook opgepikt in de media. Wordt vervolgd!

trends geboortekaartes 2013 robots

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>