By 27 december 2012 Read More →

Stijlvol eten uit je neus

Gatsie! Neuspeuteren is natuurlijk ontzettend smerig. Toch doen alle kinderen het. Neuspeuteren afleren ? Kan. Maar waarom laten we ze niet een tijdje in hun neus pulleken in stijl? Dat kan best vinden wij. Voor even dan.

julica design op www.moodkids.nl

Familie Schnuffler is een reeks van brutale zakdoeken.

Deze doekjes drogen de grootste krokodillentranen, eten het liefste snotjes en zijn altijd in voor een spontaan spelletje.  Stop Lilly, Jim, Tom of Erwin Schnuffler in je zak en de neus poetsen wordt leuk voor iedereen.

Info en bestellen: Julica-Design

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.