By 6 december 2012 Read More →

Kinderkamer inspiratie – themakamer ANIMALS

Leuk hoor zo’n thema kinderkamer. Maar wat nu als jouw kind de ene week een kamer met sprookjes mooi vind, de volgende week fan is van auto’s en een maand later het liefste brandweerman wil worden en de hele kamer rood moet…

Dan houd je de basis zoveel mogelijk neutraal en laat je de liefhebberij van je kind terugkomen in een paar mooie eyeatchers (zoals een houten uillamp).

Deze week een kinderkamer met als thema “Animals” oftewel bosdieren.

kinderkamer inspiratie themakamer dieren, themakamer animals op moodkids.nl

Mix en match tijdloze klassiekers (zoals een geruit dekbekovertrek) met hippe dieren kussens (check de kussen DIY). Maak van papieren origami dieren een tijdelijke mobile of slinger en kijk op Markplaats bijvoorbeeld eens naar zo’n geweldige paddenstoel lamp. Er is vast wel een moeder wiens kind dit thema ontgroeit is, koop jij het voor een prikkie! Weet je zeker dat de stijl van dit retro ledikant je aanstaat, niet twijfelen dan en investeren in dit mooie basisstuk. Een mooie basis is een goed begin!

Als je kiest voor kwaliteit van de basis (behang, verlichting en kindermeubels) voor de kamer van je kind, kun je besparen op de accessoires. Die accessoires kun je op deze manier wat vaker vervangen om de kamer af te stylen in keer op keer een andere themakamer.

Laat je inspireren!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.