By 25 november 2012 Read More →

Kinderkamerinspiratie GEEL

kinderkamer inspiratie accentkleur geel

Een vrij neutrale kinderkamer kun je met een paar kleuraccenten al helemaal op vrolijken en volledig restylen. Hier kiezen we voor de kleur GEEL die we op een aantal plaatsen in de kamer subtiel zonnig later stralen.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.