By 22 november 2012 Read More →

Kinderkamertrend : RETRO

Retro is tegenwoordig weer erg in trek, ook voor babies. Maar voor je baby wil je ook de beste veiligheid en een vintage ledikantje uit de jaren ’60 is dan misschien niet de veiligste keuze. Gelukkig heeft de Oude Speelkamer een nieuw ledikant in het assortiment opgenomen dat qua look helemaal jaren ’60 is, maar past binnen het hedendaags design interieur. Slapen zoals vroeger, met de veiligheid van nu, zeg maar.

Een prachtig, met de hand gemaakt ledikant, volledig van Nederlandse bodem. Het voldoet aan alle huidige veiligheidseisen, maar lijkt direct te komen uit een prentenboek van vroeger.

retro design ledikant, oude speelkamer, leukste webshops voor kinderen op moodkids.nl

Dit retro ledikant is exclusief verkrijgbaar via De Oude Speelkamer.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.