By 15 november 2012 Read More →

IO Kids Design

io design voor kids, design kindermeubels voor de kinderkamer

Het Britse IO Kids Design creërt multifunctionele kindermeubels.

Eigentijdse, innovatieve en kwalitatief hoogwaardige ontwerpen waar zowel ouders als kinderen van genieten.

Deze design kindermeubels zijn aanpasbaar, veelzijdig, duurzaam en vooral leuk in het gebruik.

io design voor kids, design kindermeubels voor de kinderkamer

IO Bunk Pod

Een all-in-one ruimtebesparende plek voor kinderen om te slapen, om in optebergen en om te studeren! De veelzijdige, high-end Bunk Pod voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Door het minimaal aantal onderdelen is The Bunk Pod in no-time transformeerbaar van o.a. stapelbed naar twee lossen bedden.

IO Arts & Crafts Doodle Box

The Doodle Box is een creatief mobiel opbergmeubel. Een verrijdbaar tekentafeltje met een (uitneembare) geheime ruimte voor bijvoorbeeld knutselspullen.

Meer info: IO Kids Design

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.