By 1 november 2012 Read More →

Neighborhood Chair

palomas nest, neighborhood chairs, kids design

Gaaf zeg die nieuwe kindermeubels van Paloma’s Nest! Houten stoeltjes waar je natuurlijk op kunt zitten. Maar je kunt er nog veel meer mee. De stoelen zijn namelijk tevens als poppenhuis te gebruiken, hoe leuk is dat!

palomas nest, neighborhood chairs, kids design

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.