By 18 oktober 2012 Read More →

Yelloweye klinkwarmers

Wat zijn ze schattig! Klinkwarmers (klinkwarmers? huh? Ja je leest het echt goed KLINKWARMERS) van Yelloweye zijn hippe, vrolijke breisels voor de deurklink van de kinderkamer.

yellow eye deurklink warmers

Yelloweye is opgericht door Caroline Frenken en Katja Schrijver. Zij hebben de klinkwarmer ontwikkeld en een serie opgezet die je de mogelijkheid geeft om je klink deel uit te laten maken van je interieur zoals jij dat op dit moment graag wil. Klinkwarmers worden gemaakt op breimachines in Nederland en zijn het eerste product van Yelloweye.

Het idee
Nadat zij allebei afzonderlijk de wereld zijn rondgereisd, hebben ze in Nederland de draad weer opgepakt en is het idee van de klinkwarmer ontstaan. Een van hun zonen deed een (schone) sok om zijn deurklink, want: “Mam, dan krijg ik niet zo’n koude handen.” Een idee was geboren. Met hun organisatorische en marketing ervaring en opleidingen in grafische en industriële vormgeving hebben ze de klinkwarmer ontwikkeld voor YellowEye.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.