By 13 oktober 2012 Read More →

Philomeen’s Favourites – Week 41


1. pin
via

Deze kunstenaar maakt hele gave origami-achtige objecten. Ik vind ze heel erg mooi.

2. pin
via

Ik zit al een beetje met mijn hoofd in de herfstvakantie, want ik heb heel veel DIY gepind deze week.  Deze tipi van karton is leuk om te knutselen en versieren samen met je kids, daarna goed voor wat uurtjes speelplezier.

3. pin
via

Leuk cadeaupapier om te printen. Gratis en voor niks. Ik vind ze ook leuk om in een lijstje te doen of gewoon met een stukje washi-tape aan de muur.

4. pin
via
Hele gave mix-and-match blokken. Met gratis printable, je hoeft ze er alleen maar op te plakken. Leuk en makkelijk (en goedkoop) cadeautje. 

5. pin
via

Ik ben dol op vogeltjes in de tuin, zo gezellig. Dit is echt een leuke DIY voor de herfstvakantie om samen te maken en dan maar wachten tot de vogeltjes komen snoepen.

6. pin
via

Hoe leuk kan simpel zijn. Een kostuum gemaakt van een simpele papieren zak. Er zijn ook nog andere versies, klik dus vooral even door. De vos is mijn favoriet. Overigens zijn ze ook leuk ter decoratie.

7. pin
via

Wat een ontzettend leuke kussen zijn zit. Dat woodland thema blijft het goed doen, zeker nu in de herfst.

Volg je ons ook al op Pinterest

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>