By 26 september 2012 Read More →

Woonbeurs 2012

woonbeurs 2012 bloggershuisjes

Op de 20ste editie van de Woonbeurs Amsterdam staan in designcity speciale hippe blogger huiskamertjes, ingericht door Studio IJM. Dagelijks vullen 4 verschillende bloggers de ‘tentjes’ om live te bloggen, fotograferen, verkopen of hun lezerspubliek te ontmoeten!

MoodKids was op de openingsdag samen met Nina (ninainvorm), Erika (Mikodesign) en Diana & Caroline (homemadehappiness) aanwezig om live verslag te doen.

woonbeurs 2012 bloggershuisjes

Persoonlijk bezocht ik voor het eerst de woonbeurs (erg he ik was er nog niet eerder geweest!). Ik keek mijn ogen uit. Groots van opzet en aankondiging was mijn verwachtingspatroon behoorlijk hoog. Te hoog bleek achteraf. Erg vernieuwend is het meeste voor mij namelijk niet. Dat ligt ongetwijfeld aan mij. Ik breng te veel tijd online door, dus je verrast me niet heel vaak meer wat wat ‘nieuws’, jammer eigenlijk want het is zo leuk om live iets nieuws te ontdekken. 

De huizen van de woonbladen 101woonideeen, Ariadne at Home en VTwonen inspireren je misschien wel om thuis het een en ander toe te passen. Zo’n 101 houten bootje op de kinderkamer lijkt me best grappig.  

woonbeurs 2012 bloggershuisjes

De kinderkamer is van alle kamers op de beurs wat onder vertegenwoordigd. Maar dat wat aanwezig is, is zeker de moeite waard om te noemen.

  • Tante Ted (webshop voor boys) achter de naaimachine in het Tex Lab 
  • Perron11 met geweldig geillustreerd behang voor de kinderkamer
  • Hektik Boutique met lieve spullen
  • Ontwerp studio Tweelink met een stand vol houten robotjes (Woody’s)
  • Deens (meer voor mama’s) viert haar 5 jarig bestaan

Eefje en ik vonden het ontzettend leuk om nieuwe en bestaande MoodKids fans te ontmoeten, andere bloggers voor het eerst of opnieuw te zien en gezellige tweeps gezichten wel of niet te herkennen. De reacties op onze posters waren geweldig, we zijn reuze benieuwd waar ze allemaal komen te hangen! Bedankt voor het langskomen allemaal en tot snel! 

woonbeurs 2012 bloggershuisjes

Je kunt de woonbeurs nog bezoeken tot en met zondag 30 september.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.