By 8 september 2012 Read More →

Philomeen’s Favourites – Week 36

 

1. pin

via via
Deze koffertjes zouden heel schattig zijn om allerlei leuke frutseltjes in op te bergen. Helaas zijn ze vintage, maar wat zijn ze leuk!
2. pin
via via
Instagram, ik begin er eindelijk een beetje de lol van in te zien. Dit is een leuk exemplaar voor je mini-me 😉
3. pin
via via
Een leuke diy met verfstaaltjes uit de bouwmarkt (zullen die bouwmarkten blij zijn met Pinterest??), gekleurd papier werkt trouwens ook prima lijkt mij. Ze zijn wel schattig en hip in ieder geval.
4. pin
via via
En weer iets leuks voor de jongens, een prachtige raket (hoewel mijn dochter ook graag naar de maan wil, dus ook leuk voor meiden hoor) En ik zeg het wel vaker; je kunt zelf ook met karton aan de slag natuurlijk. Lang leve DIY.
5. pin
via via
Vroeger was ik dol op de kabouter-boeken van Rien Poortvliet. En ook nu zie je regelmatig kabouters terug in hippe intereurs. Dit gebreide exemplaar is natuurlijk superleuk. 
6. pin
via via
De mooiste illustraties zie ik dagelijks voorbij komen op Pinterest. Dit is weer een hele mooie, het kleurgebruik is prachtig. Zo zien zelfs kwallen er aantrekkelijk uit 😉
7. pin
via via
Een hutje om je even in terug te trekken met een boek. Heerlijk lijkt me dat.

Volg je ons ook al op Pinterest?

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>