By 25 augustus 2012 Read More →

Philomeen’s Favourites – Week 34

1.pin

Mooie handgemaakte poppen, ik hou er wel van. Ze hebben een geheel eigen persoonlijkheid en je ziet dat er met liefde aan gewerkt is. Deze vind ik dan ook weer helemaal leuk.
2. pin
Kinderen en schedels, je houdt er van of niet. Persoonlijk vind ik het wel leuk en ik vind deze opbergschedel van acme dan ook enorm mooi. Die zou ik zo willen hebben. Soweiso vind ik bijna alles wat ze maken ontzettend mooi.
3. pin
O deze ketting, ik vind ‘m prachtig. Op het randje van de kitsch, maar dat moet kunnen op zijn tijd. 
4. pin
Prachtige klassieke mobiel om zelf te maken. Mooi op de babykamer, maar je kunt ‘m zelf ook gewoon op je werkkamer hangen (of ergens anders) 
5. pin
Leuk voor op de kinderkamer dit pretzel kussen. Ik krijg er wel een beetje honger van 😉
6. pin
En nog een leuke DIY om samen met je kroost te maken. Er staat geen werkbeschrijving bij, maar het lijkt me niet al te moeilijk. 
7. pin
Ik heb het al eerder gezegd, soms zijn simpele dingen zo mooi. Zoals deze druppelhaken voor aan de muur. Een kleurtje zou misschien leuk zijn en ik zou ze een beetje laten verspringen, maar wat zijn ze leuk!

Volg je ons ook al op Pinterest?

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>