By 16 augustus 2012 Read More →

Studio Woot Woot – Mini Walter

studio woot woot mini walter, design voor kinderen

Wat een grappige fotografie zeg! Het Ikea serviesje en de speelgoed ijsjes doen het super in het in mijn ogen retro college sfeertje. De kleur van het tafelblad maakt het af. Mede daardoor zou ik deze kindertafel van Studio Woot Woot – De mini Walter – natuurlijjk direct in mijn woonkamer neerzetten.

Woot staat overigens voor ‘hurrah (wow, loot!) en “want one of those” beter had Studio Woot Woot zichzelf dus niet kunnen noemen. Neem ook zeker even een kijkje in de Woot Woot World waar je een verzameling van allerhande objecten vindt. Daar word je pas er ‘woot woot’ van..

studio woot woot mini walter, design voor kinderen

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Toys, Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.