By 4 augustus 2012 Read More →

Philomeen’s Favourites – Week 31

philomeen kaan, philomeen's favourites, pinterest, kinderen, inspiratie

1. pin
via

Superleuke DIY, deze mini indianententjes. Je hebt zo een heel dorp bij elkaar geknutseld.

2. pin
via

In een klap mijn nieuwe favoriete kledingmerk. Wat een prachtige jurken zijn dit. De print is geweldig, de kleuren zijn geweldig, het model is ook geweldig. Ik ben fan (en ook in grote-mensen-maten verkrijgbaar)

3. pin
via

Ik hou van makkelijk en snel, maar ik wil wel iets moois maken. Deze DIY is superleuk om te maken en het resultaat is ook geweldig. Je kinderen zullen onder de indruk zijn. En zo gebruik je die 43 rolletjes MT ook nog eens (of ben ik de enige die er zoveel heeft ?  😉

4. pin
via

Ik weet niet wat de overtreffende trap van übercute is, maar deze pop is het zeker. Daar word je toch enorm hebberig van. Welk meisje wil er nou niet zo’n mooie pop?

5. pin
via

Op een of andere manier vind ik bootjes knutselen ontzettend leuk. Hier weer zo’n fijn exemplaar, makkelijk en milieuvriendelijk. Als je nou niet zo’n mooie gestreepte fles kunt vinden, kun je gerust wat strepen maken met wat masking-tape.

6. pin
via

Mooi papieren landschap om zelf in elkaar te zetten. Leuk om eerst zelf te patronen op het papier te schilderen/tekenen/whatever en dan een mooi landschap in elkaar zetten. er past van nog wel een tentje bij (zie pin # 1)

7. pin
via via

Je ziet ze op het moment overal, pijlen. Ze zijn hip (ja echt) Op kleding, in accessoires en op de kinderkamer. Stoer voor kleine cowboys en indianen.

Volg je ons ook al op Pinterest?

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>