By 2 augustus 2012 Read More →

Deskhouse – Ninetonine

deskhouse, dutch design voor kinderen

Wow, hier willen we allemaal wel aan tekenen! Fun en functioneel is deze speeltafel in de vorm van een huis. De massief eiken schoorsteen is een prima plek voor kleurtjes en het kinderbureau Deskhouse zelf is de perfecte tafel om je kind te leren dat lezen, tekenen, maar ook  delen super leuk is. Natuurlijk hun je er ook gewoon onder spleen, want het is en blijft een huisje.

Deskhouse is een design van het Spaanse Ninetonine. 

deskhouse, dutch design voor kinderen

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer
Maike Keuben

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.

Simple Share Buttons