By 19 juli 2012 Read More →

Color Blocking in de tuin

Of je nu een kleine of grote tuin hebt, een dakterras, balkon of een plaatsje, de meeste kinderen spelen het allerliefste buiten. Vandaag daarom inspiratie voor de tuin.

‘Pfff’, ik hoor het je bijna denken 😉 ‘ik heb helemaal geen tijd voor een tuin’.

kunstgras, speelgras, inspiratie speelveldje voor kinderen

Kies dan voor kunstgras in plaats van gewoon gras. Een kunstgrasveld is onderhoudsvriendelijk, echt niet meer zo lelijk en nep als het jaren geleden was en he het is altijd groener dan het gras van de buren 😉

Kunstgras kan dus een ideale oplossing zijn voor een klein speelveldje voor de kinderen als je het druk hebt. Enne…. Vind je groen gras saai? Kies dan voor rood, zwart, blauw, wit of geel gras. Ga color blocking op je gras, ontwerp een regenboog of hinkelbaan, zeker weten dat alle vriendjes uit de buurt in jullie vrolijke tuin willen komen spelen!

Leuke dingen voor buiten: speelkleed om te picknicken, sweetcake (te gebruiken als zwembad of zandbak), opblaasbal, een puppy of andere ‘speelkunst’ in je tuin, fiets, step of driewieler, houten schommel of klimrek, hanging house en een stoel om uit te rusten van al die buitenactiviteiten.

kunstgras voor kinderen, speelveldje in de tuin, aanleggen speeltuin

INFO: Kunstgras in online te koop bij Kunstgrasnet.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.