By 7 juli 2012 Read More →

Philomeen’s Favourites – Week 22

1. pin

Het is zomer (nee nou niet naar buiten kijken 😉 We gaan lekker naar buiten, in het park of in de tuin. Met zelfgemaakt zomerlekkers. Met deze labels maak je de blits bij de buurtpicknick (of gewoon in de achtertuin)
2. pin
Prachtig, de nieuwe collectie van Irene van Bloesem. Het kleurgebruik, de materialen, de ontwerpen, ze slaat de spijker wederom op zijn kop. Ik ben fan!
3. pin
Eindelijk eens een leuke diy voor jongens (ook voor meisjes trouwens) Verzamel wat takjes, maak ze vast met wat touw en vouw een zeil van papier. Sail away. 
4. pin
Het moge duidelijk zijn, superhelden laten mijn hartje sneller kloppen. Ik word dan ook enorm blij van deze ABC-kruis-steek-sampler. 
5. pin
Het is vakantie (hier in het zuiden wel in ieder geval) en soms weten we gewoon even niet meer wat we moeten gaan doen. Deze potjes zijn een handig hulpmiddel voor inspiratieloze vakantiedagen. Maar er 3; 1 voor eten, 1 voor maken en 1 voor doen. Trek een activiteit uit het potje en niemand hoeft zich meer te vervelen. Alleen al de voorpret met dingen verzinnen is leuk!
6. pin
Mooi ontworpen houten speelgoed. Ik kan er geen genoeg van krijgen. De gebouwen (als je wel eens in London geweest bent, herken je ze vast) en bomen kun je vastzetten op de magnetische ondergrond. Met krijt teken je je eigen straten. Mooi ♥ 
7. pin
Perfect voor lange (of minder lange) autoritten deze printables. Vul ze met een klein cadeautje of iets lekkers. Het beste begin van de vakantie is een relaxte reis, toch?

Volg je ons ook al op Pinterest?

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>