By 5 juli 2012 Read More →

Habitadule voyageur – Mon petit art

Mon Petit Art is een Frans merk dat voor grote en kleine kinderen de wereld van de kunst omtovert in leuk en gevarieerd speelgoed. De meest getalenteerde tekenaars maken de mooiste kleurboeken en de grootste designers produceren praktisch speelgoed voor jong en oud. De kleine collectie wordt jaarlijks uitgebreid en blijft je verrassen!

habitadule speelgoed winactie prikkeltje moodkids

Dit bouwpakket Habitadule Voyageur, houd je wel even bezig: met de reuze grote panelen met voorgestanste gaten en sleuven kun je fantastische, levensgrote figuren bouwen. Bijvoorbeeld een raket, een helicopter, een ruimteschip, een onderzeeer, een auto, verzin het maar en je kunt het maken. 

Je eigen creativiteit is de enige grens die hier bestaat.

Het gehele bouwspel bestaat uit 64 delen: 16 grote panelen, 24 ronde connectors en 24 rechthoekige connectors. Het is gemaakt van 100% verstevigd karton, tweezijdig bedrukt en met een oerstevige honinggraatstructuur aan de binnenzijde, natuurlijk afkomstig uit goed onderhouden FSC-bossen.

Het bouwpakket Habitadule Voyageur is online te koop bij Prikkeltje.nl en deze maand mogen wij er eentje weggeven! Ga snel naar de give away pagina en doe mee. En als je dat gedaan hebt moet je absoluut even een kijkje nemen bij Prikkeltje. Want daar vind je nog meer speelgoed dat prikkelt, prachtig is vormgegeven, duurzaam en verantwoord is.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.