By 24 juni 2012 Read More →

Overzichtelijker je gezin runnen

In een gezin is echt altijd wel wat te doen. Dus moet je als mama, plannen, schuiven, halen, brengen en vooral het overzicht bewaren. Vandaag moet Maartje na schooltijd naar hockeytraining, gaat Joep bij Storm spelen, mag Imke voor het eerst naar pianoles en – zucht – ergens tussendoor is boodschappen doen en koffiedrinken met zij van hiernaast ook nog de bedoeling. Kwam papa nu wel of niet thuis eten? En de verjaardag van oma Nel, is dat nu morgen of overmorgen, vanavond is er in ieder geval dat etentje bij de nieuwe buren… geloof ik. Is de oppas al geregeld?

Geen overbodige luxe dus om overzicht te hebben in alle gezinsafspraken. Het maakt je leven gewoon net dat beetje relaxter. Met de nieuwe Kidsproof Familyplanner weet je zeker dat je niets meer vergeet. De weekkalender loopt van September 2012 (het nieuwe schooljaar!) tot en met December 2013 en heeft ruimte voor zes personen. De extra ruimte voor notities, het vrolijke  stickervel en de tips voor een gezellig dagje uit met het hele gezin maken deze agenda compleet.

Het runnen van je gezin wordt meteen een stuk overzichtelijker!

kidsproof familyplanner 2013, kidsproof familie agenda 2013

De Kidsproof Familyplanner 2012-2013 is online te koop bij Mo’Media.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.