By 21 juni 2012 Read More →

Dutch Design NOtoys

NOtoys, dutch design voor kinderen

Eindelijk een tafel en stoel waar je wel op mag tekenen!

Het nieuwe Dutch Design label NOtoys is er speciaal voor creatieve en fantasievolle kinderen. 

De dierenstoel en –tafel doen mij, met die schattige oortjes en staart, in eerste oogopslag direct denken aan een hondje. Maar als je dan de verschillende tips, tricks & inspiration voorbeelden op de site bekijkt, of (aanrader!) onderstaand animatiefilmpje, herken je met een beetje fantasie in de NOtoys alle dieren uit de ark van Noach.

De NOtoys – briljante naam nietwaar? – zijn vooral ook er grappig, omdat je ze naast rechtop ook nog liggend kunt gebruiken, als zitje met rugleuning. Schuin gelegen zie ik er dan al snel een raket in of een gevaarlijk monster, en zo slaat mijn fantasie al snel op hol…. 

NOtoys koop je online

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.