By 14 juni 2012 Read More →

Moba – modern en stijlvol mozesmandje

Ooooh als je dit ziet wil je toch zo weer een baby?

De moderne mozesmandjes van Moba zijn veilig, comfortabel, licht in gewicht en verkrijgbaar in geweldige kleuren! Eindelijk een Mozes mandje dat naast praktisch en veilig ook nog hygiënisch en milieuvriendelijk is. En heel, heel, heel erg mooi dat bovenal natuurlijk!

Mijn oudste dochter lag de eerste maanden ook te slapen in een (geleend) mozesmandje. Ontzettend praktisch! Je neemt het mandje (met inhoud) echt overal mee naar toe. Ik sleepte het mandje en haar zonder moeite van de tweede verdieping (waar mijn slaapkamer was) naar de begane grond waar de box stond of zette het (zonder inhoud) achter in de auto als ik ergens naar toe moest waar mijn baby moest slapen (en laten we eerlijk zijn, ze slapen veel! als je geluk hebt….).

Nu maar hopen dat het Moba Mozes mandje snel online verkrijgbaar is in Nederland.

moba, modern mozesmandje, mosesbasket

Enne… kan er iemand dan meteen een oplossing gaan zoeken voor die onhandige Maxi Cosi’s waar je je als moeder het eerste jaar een breuk aan tilt? Dank u!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.