By 7 juni 2012 Read More →

SLEEPIEZ Original®

SLEEPIEZ Original® heeft een uniek geregistreerd ontwerp dekbedovertrek.

Met dit ontwerp wordt mixen&matchen pas echt leuk! 

Eén dekbedovertrek, maar dan 4 keer anders; het 4stijlen dekbedovertrek

Met de SLEEPIEZ Original® Personal ben jij de ontwerper en kun je op de designpagina eenvoudig zelf uit de collectie stofstalen kiezen en ontwerp jij je eigen 4stijlen dekbedovertrek helemaal zelf.

sleepiez, kinderkamer inspiratie

Wij vinden dat de slaapkamer nog steeds een zeer onderschatte kamer in het huis is. Deze kamer is zo veel meer dan een ruimte waar je alleen maar slaapt. Het is bij uitstek de ruimte waar je tot rust komt, waar kinderen zich veilig voelen en ongeremd hun creativiteit kunnen ontplooien. Om dat te kunnen bereiken gebruik je zorgvuldig gekozen materialen, verlichting, kleuren en misschien zelfs geuren. 

Maar wat er in de winkel ligt, is veelal bepaald door grote stijliconen en we zijn gedwongen om daarin mee te gaan. Ken je dat gevoel? Alles is ineens een bepaalde kleur of een bepaalde print en daar zit jij helemaal niet op te wachten.. Bij SLEEPIEZ Original® denken we er daarom anders over, want wij vinden dat jij moet kunnen bepalen wat  je wilt en vooral wanneer je dat wilt.

Daarom bieden wij je eindeloze mogelijkheden met het SLEEPIEZ Original® concept.

sleepiez, 4stijlen dekbed, 1 dekbed 4 stijlen

Met de basiscollectie in de webwinkel en op de website onder Styling en Advies geven wij een voorbeeld en ideeën over hoe je een begin kunt maken met veranderingen in de slaapkamer, maar jij bepaalt natuurlijk helemaal je eigen stijl. En dan gaan wij nog verder.. met advies, producten en service op maat.

Binnen het concept van SLEEPIEZ Original® is alles bespreekbaar en ontzettend veel mogelijk! Ons team bestaat uit zeer ervaren specialisten op alle benodigde vakgebieden. 

Van tips en adviezen op locatie, of een eenvoudige styling tot een uitgebreide restyling;

Een kleine verandering kan leiden tot grote wensen en daarmee helpen wij je graag! 

En omdat we elk product zo bijzonder mogelijk willen houden, worden alle producten in ons eigen atelier gemaakt en zijn ze in limited aantallen verkrijgbaar. 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>