By 7 juni 2012 Read More →

SeeSawSEAT – DvanDrik

Dutch Design heeft humor! Je herkent het vaak direct door dat kleine grapje dat er in verwerkt zit.

De See Saw SEAT van Dirk Ploos van Amstel (beter bekend als DvanDirk) is meteen goed voor een vette glimlach. Een Nederlands ontwerp met humor. Het bankje wordt, met Zwitserse precisie en zonder dat je daar extra materialen voor nodig hebt, zo omgetoverd in een wip wap. Briljant toch?!

Geweldig voor de speelkamer, woonkamer of het terras. Ik zie dat dus al helemaal voor me; een heerlijke zomeravond met vrienden, bbq en kids op de SeeSawSEAT. En dan later op de avond, als de kinderen op bed liggen, vechten wie er op dat coole bankje mag zitten…. of op de wip natuurlijk 🙂 

wipwap bank, dvandirk, dirk ploos, sewsawsit

Ontwerp: DvanDirk (ander werk van Dirk is o.a. MOEP)

Fotografie: Yvo Knubben

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.