By 7 juni 2012 Read More →

JÄLL & Tofta – Rocky

JÄLL & Tofta is een jong Duits Design merk. Ze ontwikkelen en produceren o.a. kinderen meubelen en producten voor het eigen label Jäll & Tofta Little People. Alle producten worden vervaardigd in Duitsland en er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ecologische en zorgvuldig geselecteerde materialen.

Dit kinderbedje Rocky is een ontwerp waar wij direct voor vielen!

JÄLL & Tofta, Buisjes en Beugels

Kinderbedje Rocky is een 4-in-1 meubel met lange bruikbaarheid. Het maakt niet uit hoe je dit bedje wendt of keert, je kunt het op veel manieren gebruiken. Dit bedje past zich aan aan de groei en behoeften van het actieve kind. 

In eerste instantie is het zowel een wieg voor baby als een schommelstoel voor ouders. Naarmate het kind groeit, kan de wieg 180 ° (dat is dus op z’n kop!) gedraaid worden en onstaat er een kinderbed (ledikant) met een lengte van 140 cm! Leuk bedacht toch?!

Een extra bedrail kan eventueel nog gebruikt worden voor nog meer veiligheid.

Rocky en andere producten van JÄLL & Tofta vind je in de shop van Buisjes en Beugels.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.