By 31 mei 2012 Read More →

Playforever Toys

Mooi Speelgoed daar houden wij van bij MoodKids. Liefst niet van plastic, bij voorkeur zonder batterijen en als het even kan: design. Maar vooral ook leuk om mee te spelen natuurlijk. Dat ook nog. Want design is ook maar design.

De toys van Playforever, van de Engelse kunstenaar Julian Meagher, zijn MoodKids Proof. De auto’s, vliegtuigen en motorfietsen zijn lekker groot (27 cm!) zien er, ook als ze ergens in een hoek slingeren, geweldig uit en zijn onverwoestbaar. Schijnt ook wel handig te zijn, met jongens, heb ik gehoord. 

Zie je dat weggedoken koppie in die racewagen? Die glanzende lak? En wow, heb je die coole banden met profiel al gezien? Dat kan niet anders dan hard gaan! Zou het erg zijn als ik er eentje voor mezelf koop? De Navy and Ivory – Clyde – Back three quarter is mijn favoriete auto!

De serie Playforever… made to be played with forever is online te koop via Olijk en Vrolijk.

design auto playforever

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Toys, Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.