By 17 mei 2012 Read More →

Nina’s House – Dutch Design voor de kinderkamer

Als je de ruimte hebt om dit ontwerp vrij in de kamer te zetten dan lijkt me dat geweldig! Persoonlijk vind ik dit denk ik een van de meest aansprekende ontwerpen, voor kinderbedjes, in lange tijd. Briljant om een huis te nemen als veilig toevluchtsoord voor je baby. Bijzonder praktisch om alles binnen handbereik te hebben. En prachtig om te zien niet te vergeten. Beetje het knusse bedstee gevoel nieuwe stijl zeg maar, mooi!

Een babykamer heeft niet meer nodig dan Nina’s House, een Dutch Design ontwerp van Dave Keune, online te koop via Planet Little.

nina's house, design wieg

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.