By 10 mei 2012 Read More →

Moep – Dutch Design voor je baby

Slaap kindje slaap, daar buiten loopt een schaap moeten ze gedacht hebben toen ze de productfoto’s van dit geweldige ontwerp namen in een weiland…

Dat slapen gaat vast lukken in dit prachtige wiegje Moep.

Moep is een Dutch Design ontwerp van DvanDirk ( dat weer staat voor design by Dirk Ploos van Amstel ). Het schommelwiegje is zo ontworpen, dat het ook na de babytijd nog gebruikt kan worden. De wieg maakt plek voor een lectuurbak waar je al schommelend je kind nog jaren voor kunt lezen. 

Trendy ontwerp dat je met twaalf schroeven en twee touwen zelf in elkaar zet…

moep, schommelstoel wieg, dutch design

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.