By 5 mei 2012 Read More →

Philomeen’s Favourites – Week 13

favoriete pins philomeen kaan

1. pin
via bron

Dit is natuurlijk te schattig. Wat een schattig roze hertje en die kleine paddenstoeltjes maken het helemaal af. Uitprinten, in elkaar zetten en klaar.

2. pin
via bron

Voor de fashionista-in-de-dop is dit de perfecte knuffel. Ons aller Karl. Ik vind ‘m fantastisch en ik denk dat je ‘m zelf kunt maken als je een beetje handig bent.

3. pin
via bron

Ik ben fan van deze supercoole lampen. Heel stoer op een jongenskamer. Ze zijn van papier (of iets in die richting) en je zet ze zelf in elkaar. Ze zijn ook nergens meer te koop, maar dat mag de pret niet drukken 😉

4. pin
via bron

Wow, dit is zo mooi gemaakt, ik vind het prachtig. Niet per se voor kinderen, maar wel het vermelden waard. Kijk vooral even op haar site, want ze heeft nog veel meer moois om bij weg te dromen. Het lijkt wel een sprookje.

5. pin
via bron

Wat een ontzettend mooie kamer is dit. Echt superleuk beddengoed en mooie accessoires. Tot mijn grote verbazing is dit de herfst-lijn van onze Zweedse vrienden (H&M).
Wow, hopelijk is dit ook in Europa verkrijgbaar straks. Ik ben fan!

6. pin
via bron

Voor de kleine rockster-to-be, zijn deze coole kussens een must-have. Leuk op de slaapkamer en superleuk om mee te spelen. En ,ik durf het bijna niet te zeggen, supermakkelijk zelf te maken als je een beetje handig bent 😉 Of als je een handige oma/tante/moeder hebt.

7. pin
via bron

Tot mijn grote vreugde wil mijn dochter sinds een week of 2 van alles in haar haar. Vooral haarbanden zijn favoriet. Ik kwam deze exemplaren tegen en ik ga het zeker op mijn to-do-list zetten. Ik denk dat ik het kan maken. Heel erg schattig zijn ze.

Volg je ons ook al op Pinterest?

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>