By 28 april 2012 Read More →

Philomeen’s Favourites – Week 12

philomeen, favourite, pinterest, inspiratie, kids

PIN 1.
via

Dit complete plaatje is natuurlijk supercute. Wat een leuk meisje en die bril is supergaaf. Ik zou willen dat ik zo handig was met de naaimachine, want dit zou mijn kleine meisje ook heel leuk staan. En nu is mijn nieuwe missie zo’n coole bril vinden.

PIN 2
via

Heel erg leuk, deze Lego-horloges. Wel voor iets oudere kids (of gewoon voor jezelf natuurlijk)

PIN 3.
via

Ik vind dit zo’n leuk idee, waarom heb ik het zelf niet verzonnen 😉 Ook leuk als kraamcadeautje.

PIN 4.
via

Superleuke (en makkelijke) DIY voor meisjes. Leuk om samen met je dochter te maken op een regenachtige dag. En je hebt altijd wel wat restjes wol in huis. Ook leuk om cadeau te geven.

PIN 5.
via

Ik ben dol op paper dolls 😉 (en op maskers) Deze vind ik enorm gaaf, een beetje vreemd, maar wel leuk (ik hou wel van een beetje vreemd op zijn tijd) Leuk om neer te zetten/op te hangen/in te lijsten. De konijnenmaskers zitten er los bij, dus als je niet zo into konijnen bent kun je die gewoon weglaten en heb je 4 mooie meisjes.

PIN 6.
via

Een ontzettend cool thema-feestje, namelijk 1960’s Manhatthan. Beetje Mad Men style. Hoe cool is deze tattoo-parlour. Klik vooral even door voor de rest van de foto’s. wederom compleet over de top, maar leuk om te kijken.

PIN 7.
via

Hoe leuk is deze haaien-hoodie. Echt, zo ontzettend cool. Compleet met haaienvin op de achterkant.
Voor hele stoere jongens.

Volg MoodKids ook op Pinterest!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>