By 26 april 2012 Read More →

Hanging Houses – speeltenten voor kinderen

Wij staan te trappelen om de deuren naar het terras open te gooien. De geur van bloesem op te snuiven, te picknicken op het gras, te bbq-en in de tuin en ook de rosé ‘s-avonds laat weer open te trekken terwijl we al rozig zijn van de zon. Maar ja, het weer valt een beetje tegen zullen we maar zeggen (of waan ik me ieder jaar opnieuw in Frankrijk als we een paar zonnige dagen in maart hebben?).

Maar goed.

We zitten niet bij de pakken neer, wij maken er gewoon zelf iets moois van! En bouwen binnen ons zonnige lentefeestje met een tent van Hanging Houses.

Deze tenten zijn buiten natuurlijk het allerleukste, maar als je net als ik een balkenplafond hebt hang je ze ook zo binnen op. Tada! Daar is mijn ‘s-zomerse gevoel al weer. Kleedje erbij en picknicken maar!

De hangende speeltenten van Hanging Houses zijn fantasievolle speeltenten voor kinderen. Ze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Een standaard speeltentje kost mij altijd veel tijd om op te zetten en af te breken en neemt ook nog eens veel plek in als je hem niet gebruikt. Maar deze huisjes hang je zo op! Eenvoudig en snel. En als je kind even is uitgespeeld, bewaar je dit kleine droomhuisje gewoon in de bijgeleverde vrolijke tas. Fijn!

De Hanging Houses zijn er in verschillende modellen. Een schattig huisje om vader en moedertje in te spelen. Een koekhuisje, alleen voor echte Hans en Grietjes natuurlijk. Een Boerderij voor kleine boerinnen (mijn favoriet dus :-)) Een Kasteel voor stoere ridders en poeder roze prinsessen. Een winkeltje van sinkel voor kleine verkopers in de dop. Een woonwagen voor je vrolijke clown. En een Vuurtoren voor echte waterratten. Genoeg te kiezen dus. 

Bij elke speeltent zijn overigens ook nog educatieve accessoires te bestellen. Zo leren kinderen spelenderwijs strikken, bevestigen, knopen en ritsen. Leuk om de hangende speeltent zelf mee te customizen!

Je koopt deze speeltenten online bij Hanging Houses.

hanging houses, hangende tent

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.