By 21 april 2012 Read More →

Philomeen’s Favourites – Week 11

PIN 1.
via

Voor de kleine piloot in de dop, deze fantastische muts. Leuk om te spelen, maar ook leuk voor dagelijks gebruikt.

PIN 2.
via

Ontzettend schattige krukjes voor kids. Mooi in zijn eenvoud. Ook leuk als nachtkastje met een leuk lampje erop. Uit Japan, dus zet die handige opa maar vast aan het werk 😉

PIN 3.
via

Niet echt geschikt voor kleine kinderhandjes, maar wat is deze vossenpop prachtig. Tot in detail uitgewerkt met een complete garderobe erbij. Klik vooral even door om de rest van de foto’s te bekijken.

PIN 4.
via

Als je me vaker leest dan weet je dat ik dol ben op maskers. Boevenmaskers, superheldenmaskers en dierenmaskers, ik word er blij van. Zo ook van dit schattige kattenexemplaar.

PIN 5.
via

Mobiles, ze komen vaak voorbij op Pinterest. En af en toe kom ik een exemplaar tegen waar ik heel blij van word, zoals deze met wolken en gekleurde regendruppels. Ik zou persoonlijk de paraplu achterwege laten, maar dat is een kwestie van smaak. De luchtballonnen zijn ook heel mooi. Leuke knutsel voor een regenachtige middag.

PIN 6.
via

Leuk en makkelijk, daar hou ik van. Supermooi zijn deze papieren camera’s. Er is ook een blauwe versie voor de jongens (of meiden die niet zo van roze houden) Ik zou er zelf ook wel eentje willen hebben eigenlijk.

PIN 7.
via

Dit is wat mij betreft de beste van deze week. Ik stuitte toevallig op deze fantastische superhelden pop en ik word er zo blij van. De bril, het superheldenmasker (dat je om kunt draaien, zodat de held een boef wordt). Supercool.

Volg MoodKids ook op Pinterest!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>