By 14 april 2012 Read More →

Philomeen’s Favourites – Week 10

Pin 1.
via

Ik knutsel heel graag met mijn kinderen, maar soms heb ik gewoon geen inspiratie. Iets wat je kunt printen en in elkaar kun plakken is dat heel erg handig. Deze huisjes zijn oorspronkelijk gemaakt als Kerstversiering, maar ze zouden zeker niet misstaan op de kinderkamer. Ik zou er zelfs een mooi plekje voor kunnen vinden in onze huiskamer. En mocht je de kleuren niet mooi vinden kun je het template altijd gebruiken om je eigen versie te maken. Ben je toch nog creatief bezig 😉

Pin 2.
via

Kinderen doen graag hun ouders na en dus willen die van mij graag foto’s maken. Deze camera zou bij ons in huis veelvuldig worden gebruikt. Hij heeft zelfs afneembare lenzen. En hij is mooi genoeg om in huis te laten slingeren.

Pin 3.
via

Misschien ben je al bekend met de ‘light up your mood’ stickers, maar ik vind ze zo leuk dat ik ze toch even voorbij wilde laten komen. Het is soms een beetje passen en meten omdat wij in Nederland andere stopcontacten hebben, maar als je een beetje creatief bent kun je er heel veel dingen mee versieren. Mijn kinderen zijn er dol op.

Pin 4.
via

Ik ben dol op Ferm Living. heel erg knap om elke collectie vernieuwend te zijn en toch een geheel eigen, herkenbare stijl te behouden. Ik zou graag wat van hun kussens op mijn bank leggen en dit coole tijgerkussen zou prachtig staan in de kamer van  mijn zoon. Ik word er weer hebberig van 😉

Pin 5.
via

Weekday Carnival hebben altijd de meest fantastische ideeën op de website. Hier hebben ze driehoekvormige kussens bekleed met hele coole stof en je kunt ze stapelen, op de grond leggen of er een hutje van bouwen dmv de drukkers die ze erop hebben gemaakt. Wow. Was ik maar zo handig.

Pin 6.
via

Dit is een prachtige foto-serie van een verjaardagspartijtje in het bos. Compleet over the top natuurlijk, maar zo mooi en inspirerend.

Pin 7.
via

Een hele mooie illustratie die ons zonnestelsel uitbeeldt. Wat zou ik deze graag als poster op de kamer van mijn oudste hangen. Helaas is het geen poster, maar een t-shirt, maar hij blijft heel erg mooi.

Volg MoodKids op ook Pinterest!

 

 

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>