By 12 april 2012 Read More →

ShapeMaker by MillerGoodman

shapemaker

Blokken, bouwen en ontwerpen! 

Je hebt blokken…maar ook BLOKKEN! 

Hoe uniek, deze handbeschilderde blokken van Miller Goodman. Deze 2 designers: Zoe Miller and David Goodman uit Brighton, ontwerpen niet alleen kinderboeken voor de Tate gallery in Londen (trouwens zeker ook een bezoek waard met kinderen!), maar ook onder andere deze prachtige blokken. Gezichten, of bijzondere 3D gebouwen, kids kunnen kunnen fantasie de vrije loop laten gaan of zich juist laten inspireren door de kleurrijke designboeken of het MillerGoodman blog van dit duo. 

Online verkrijgbaar bij een aantal van onze Members o.a. Kleine Sam en PSikhouvanjou.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>