By 12 april 2012 Read More →

Roomspiration

roomspiration, inspiratie voor de kinderkamer babykamer

In deze nieuwe serie inspiratie blogs MoodKids Roomspiration geven we jou, als (aanstaande) moeder tips. Onder andere over de inrichting van de babykamer. We pakken de keuken aan, met bijvoorbeeld de leukste kinderstoelen (en dan niet alleen de bekende Stokke Tripp Trapp). We gaan de tuin in met logeer- en campingbedjes. En natuurlijk vergeten we ook de woonkamer niet. Laat je inspireren!

We beginnen met een naturel babykamer die zowel voor jongens als meisjes leuk kan zijn. We kiezen voor rust en ruimte en laten dat terugkomen in een mix van hout en lichte kleuren.

We gaan uit van een paar mooie eyecatchers voor deze kamer. We mixen Dutch Design (sloophoutbehang van Piet Hein Eek) met de tijdloze klassieker van Sleepi van Stokke. Dat opbergen niet saai hoeft te zijn, bewijzen de huisjes van Ferm Living. In de babykamer zijn ze ideaal als opberger of pronkkastje voor boven de commode. Als je kind groter wordt kun je het mooi als nachtkastje gebruiken. 

Om de kinderkamer verder af te stylen gebruiken we vogellamp Early Bird van Alma’s Room, Animals hooks van All Lovely Stuff, knuffelpop Luckeyboysunday’s Beauty Baby en het geweldige vloerkleer.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.