By 7 april 2012 Read More →

Philomeen’s Favourites – Week 9

PIN 1.
via
Een superschattige (supermakkelijke) upgrade voor kleine-meisjes-gympen. Leuk voor Pasen, maar mijn kleine meisje zou het niet erg vinden om deze het hele jaar door te dragen. Cute!

PIN 2.
via
Weer een ontzettend leuk project van de Ravelry website. En fifties-style gehaakte pruik. Heel leuk voor in de verkleedkist natuurlijk. De ravelry website is sowieso ene bron van inspiratie als je een beetje handig bent. (of zoals wij een handige oma hebt hihi)

PIN 3.
via

Heel erg leuk deze magnetische alfabet letters. Bij mij thuis zijn ze dol op letters en woorden raden. Dus dit een leuke manier om kinderen spelenderwijs een beetje wegwijs te maken met alle letters. En het ziet er ook nog eens heel gezellig uit op de koelkast. Wat ik ook fijn vind is dat ze gewoon te koop zijn op Etsy, neem vooral een kijkje in deze shop, erg leuke dingen. En mocht je nou heel handig zijn (en wat tijd over hebben) dan maak je ze gewoon lekker zelf.

PIN 4.
via

We zijn natuurlijk al helemaal in Paas-stemming en er komen heel veel leuke dingen voorbij op Pinterest. Deze eiermannetjes zijn heel makkelijk te maken, de kleertjes kun je downloaden en printen, dan is het alleen een kwestie van aankleden en een leuk gezichtjes erop tekenen. Superleuk (en makkelijk)
De site staat sowieso helemaal vol met leuke printables, ga zeker even kijken.

PIN 5.
via

Ik ben dol op aankleedpoppen. Dit kussen is superleuk bedankt en relatief makkelijk te maken. Je kunt een hele garderobe samenstellen, die je achterop het kussen kunt bewaren in een zakje.

PIN 6.
via

3 setjes met printables die je kunt downloaden. Kies je favoriet en maak leuke eierdopjes, zakjes, kaarten etc. Ik hou er wel van, makkelijk en leuk. Tijd over om eieren te beschilderen of iets anders leuks te doen 😉

PIN 7.
via

Zoals je inmiddels misschien wel weten ben ik een beetje een nerd soms. Ik word gewoon blij van dit soort dingen. Super-Mario-Bros-eieren. Yeah!

Volg MoodKids op ook Pinterest!

 

 

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>