By 31 maart 2012 Read More →

Philomeen’s Favourites – Week 8

PIN 1.

via
Dit kan natuurlijk alleen maar uit Japan komen, wat een schattig egeltje met zijn gekleurde stekels. Handig voor rondslingerende kleurpotloden (en die hebben we allemaal genoeg natuurlijk)

PIN 2.
via
Je kent studio Ditte waarschijnlijk al van hun fantastische behangcollectie, maar ze hebben nog veel meer leuke dingen. Een fijne collectie papierwaren met oa papieren vogelhuisjes, kadozakjes en deze superleuke papieren robots. Leuk om zo neer te zetten, maar je kunt er ook een leuke slinger van maken. Ik voel de hebberigheid alweer kriebelen 😉

PIN 3.
via
Bij ons thuis zijn ze dol op memory. Ik word dan ook regelmatig ingemaakt. Dit is een superleuke variant om zelf te maken en perfect voor de aankomende zomer. En al er even geen memory gespeeld wordt doen ze het superleuk in het winkeltje of keukentje. Ik hou er wel van, een keer maken, urenlang plezier.

PIN 4.
via

Superhelden, ze laten mijn hartje altijd sneller kloppen, ik ben dol op superhelden. Strips, films, series ik verslind het allemaal en zoonlief is er gelukkig ook dol op. Dochter vind ze allen cool als ze roze zijn 😉 Deze prints wil ik allemaal wel hebben, maar als ik dan echt moet kiezen dan werd het Wolverine, mijn superhelden-crush.

PIN 5.
via
Robots doen het goed in ons huis. Dit is een superleuke knutsel voor regenachtige dagen en met ontzettend cool resultaat. Alle losse onderdelen zitten er met magneten op vast. Dit is dus de blikken Versie van Meneer Aardappelhoofd. En je bent ook nog aan het hergebruiken, voor het groene gevoel. Yeah!

PIN 6.
via
Dit behang lijkt wel een sprookje. Er staan prachtige illustraties op en je krijgt er losse magneten bij om er op te plakken (o ja het is magnetisch behang, magnetisch, hoe cool is dat?)
Ik ben een beetje verliefd ♥

PIN 7.
via
Zonder al te veel in herhaling te willen vervallen heb ik toch nog 1 superhelden gerelateerde pin, om het af te leren 😉 Deze poster maakt me gewoon aan het lachen, het is een soort lijst met regels voor superhelden, maar je kunt het ook in het dagelijks leven toepassen (al zou ik niet aanraden om al te veel spandex te dragen in het dagelijks leven, maar dat is mijn bescheiden mening natuurlijk)

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>