By 29 maart 2012 Read More →

Dutch Design voor Kinderen – Hella Jongerius

hella jongerius, tafel, dutch design

Zie je die leuke details op het tafeltje “Porcupine Desk” van Hella Jongerius? Dat zet aan tot creativiteit, dat kan niet anders! En met die gaatjes ben je nooit meer je potloden of viltstiften kwijt, bijzonder handig!

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.