By 24 maart 2012 Read More →

Philomeen’s Favourites – Week 7

PIN 1
via
Fantastisch wat sommige mensen van Lego kunnen maken. Deze wereldkaart is een kunstproject, maar het zou supergaaf staan op een stoere jongenskamer.

PIN 2
via
Max en de maxi monsters is een van mijn favoriete kinderboeken. De illustraties zijn prachtig en het verhaal is ook mooi. de versie van Dave Eggers en de film die daar op gebaseerd is vond ik ook geweldig. Allemaal hoog op mijn favorieten lijstje. Deze print is een prachtige ode aan deze klassieker.

PIN 3
via
Langzaam maar zeker komen we in de paas-stemming en er komen steeds meer leuke diy projecten voorbij. Deze marshmallow haasjes zijn superschattig en ook nog een makkelijk te maken. Daar hou ik van.

PIN 4
via
O wat zijn ze leuk, deze vosjes. De kleuren, het stofgebruik en de details (kijk naar die schattige kraagjes). Het is een DIY pakket, dus je moet er wel wat voor doen, maar dan heb je ook wat 😉

PIN 5
via
Nog een paas-diy om een beetje in de stemming te blijven (dit is de laatste, echt, ik beloof het) Persoonlijk ben ik niet zo creatief, maar wil wel leuke dingen maken met mijn kinderen. Dit lieve haas-eitje is easy-peasy om te maken, maar brengt wel meteen de tafel in paas-sferen. Kijk ook even naar dat kleine staartje op de achterkant. Cute!

PIN 6
via

Als het zou moeten zou ik 3 weken achter elkaar kunnen schrijven over de mooie mobiles die ik op Pinterest vind. Maar dat zou een beetje saai worden. Deze vind ik echter zo ontzettend mooi, die moest er deze week zeker bij. Heel erg mooi, zeker in combinatie met die neon kraanvogels.

PIN 7
via
Wat een fantastisch speelhuis is dit, je waant je meteen in Parijs. Wow, echt tot in detail mooi uitgewerkt. Aan de binnenkant zijn er plankjes om dingen op te zetten. Hier word ik heel hebberig van.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>