By 23 maart 2012 Read More →

Kleine avonturen – kaartspel voor ouder en kind

kleine avonturen, spel

Jaaaaaa! Ik houd wel van spelletjes. Nou ja, alleen als ik win dan… Dit spel kent geen verliezers, dus ideaal voor mij en voor al die anderen die niet tegen hun verlies kunnen. Kleine Avonturen is een nieuw kaartspel, voor ouder en kind, dat je iedere dag wel wilt en kunt spelen. Je beleeft samen mooie, maffe, lieve en wonderlijke avonturen door de opdrachtkaarten uit te voeren. Hoe het werkt? Heel simpel, je trekt of kiest samen 1 kaart en volgt gewoonweg de aanwijzingen. That’s it!

Welke kaart ga jij als eerste spelen? De om-en-om-droom-kaart, waarbij je samen wegdroomt en tekent over iets wat je graag zou willen hebben (ook als dat in het echt helemaal niet kan)? De Zoeken-in-alle-hoeken-kaart, waarbij je zoekt naar kleine dingen in huis die je op voorhand op de camera van je iPhone hebt vastgelegd? Of begin je met een van de andere 42 activiteitenkaarten? 

Wij spelen momenteel ieder weekend 1 kaart en als het regent gewoon nog eentje extra. Succes verzekerd en echt even tijd voor elkaar. Goed bedacht Inge Schilders!

kaartspelletje, kleine avonturen

TIPS: De kaarten zijn verpakt in een mooi blikje, dus het is ook bijzonder geschikt als cadeautje! Volg het blog van Kleine Avonturen voor nog meer leuks.

Het kaartspel Kleine Avonturen is online onder andere te koop bij Gezinnig.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.