By 23 maart 2012 Read More →

Alma’s Room – Early Bird by Amy Adams

Birds, psikhouvanjou, vogel lamp

Op slag verliefd! Op deze prachtige Early Birds (vogel lampen) van keramiek van Alma’s Room. Ik spotte ze bij toeval via een tweet van, wie anders, PSikhouvanjou, waar ze vanaf vandaag ook te koop zijn. Bijzonder mooi voor op een stijlvolle kinderkamer, maar ook prachtig voor in de woonkamer. En daar komt er eentje bij mij thuis te hangen. Boven mijn bureautje achter mijn appeltje waar ik geregeld zit (foto volgt als hij hangt!). Het moeilijkste was nog de keuze uit een blauwe, munt, roze, witte of gele bird. Ik koos uiteindelijk na lang dubben toch voor munt. Wat heerlijk om daar straks naar te mogen kijken. Vlieg vogeltje vlieg! Vliegt er bij jouw thuis straks ook zo’n pastel vogel rond in de kinderkamer?

Ook verliefd? Je koopt ze hier.

Meer verlichting voor op de kinderkamer vind je hier.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.