By 22 maart 2012 Read More →

Tekentafel voor twee

tekentafel voor twee

Wat een mooi ontwerp deze tekentafel voor twee! Het lijkt net of je met z’n tweetjes een heel groot boek aan het illustreren bent. Of schrijven natuurlijk, want dat kan ook. Tegenover elkaar, gezellig samen en toch individueel, omdat je allebei aan een eigen kant (of bladzijde!) werkt. “Cuscino & Foglio” is een bijzonder mooi ontwerp van Angelo Micheli & Philippe Nigro (die laatste ken je vast van zijn kartonnen kinderstoel) voor Domodinamica.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.