By 17 maart 2012 Read More →

Philomeen’s Favourites – Week 6


PIN 1.
Ik moest enorm lachen om deze haai. Het ziet er ontzettend cool uit. Eigenlijk is het een verkleedkostuum voor Halloween/Carnaval, maar je kan er vast ook lekker op de bank in loungen.via

PIN 2.
Ik ben enorme fan van het werk van The Small Object. Deze “kaarsjes” zien er ontzettend leuk uit en kun je meerdere keren gebruiken. Ook leuk om in een cupcake te zetten. Neem vooral een kijkje in haar shop, want ze maakt ook hele leuke stempeltjes en andere dingen (haar ‘friends and neighbors’ print staat ook op mijn lijstje). Ik word er gewoon vrolijk van.via

PIN 3.
Dit is toch een geweldig plekje voor een kind. Ik zou er zelf wel eentje willen hebben om me af en toe even in te verstoppen. En zo te zien makkelijk te maken van simpel materiaal. via

PIN 4.
Ok, niet iedereen houdt natuurlijk van tattoos, ik toevallig wel 😉 Maar deze popjes zien er hoe dan ook ontzettend cool uit. Je kunt ze zelf in elkaar zitten en de tattoos er op borduren. Let ook even op het ouderwetse badpak met pijpjes.via

PIN 5.
Bij mij thuis zijn we dol op pop-up boeken, het blijft toch altijd spannend om te zien wat er allemaal uit je boek vandaan komt. Ik weet zeker dat mijn oudste deze pop-up art heel graag op zijn kamer zou willen hebben.via

PIN 6.
Poppen met een masker of ooglap op hebben een enorme aantrekkingskracht op mij. Deze meisjes-piraten zijn schattig en stoer tegelijk. Mocht je nou niet zo van piraten houden dan zijn er in deze shop ook nog heel veel andere poppen te vinden. Allemaal custom-made.via

PIN 7.
Superleuk en makkelijk te maken deze speldjes. Van de kleurencombinaties krijg ik meteen een lente-gevoel. Ook leuk om te maken als cadeautje of gewoon voor jezelf.via

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>