By 10 maart 2012 Read More →

Philomeen’s Favourites – Week 5


PIN 1.
Wat een mooie muur is dit. Super voor de kinderkamer. via

PIN 2.
Juist door de eenvoud zijn deze gehaakte knuffels erg mooi. Er zijn ook versies met neon-details, die vind ik ook heel erg mooi. via

PIN 3.
Ik ben een beetje een nerd. Ik hou van superheldenfilms en strips. Gelukkig is mijn zoon er ook fan van, dit masker zou hij fantastisch vinden. Welke jongen wil nou geen superheld zijn? via

PIN 4.
Op het randje van raar deze knuffels (en de rest van de shop is ook op het randje van raar) maar daar hou ik wel van. Indien je kinderen gevoelig zijn zou ik ze gewoon lekker op je eigen kamer zetten, want hij maakt echt super-mooie dingen. via

PIN 5.
De snor blijft natuurlijk hartstikke leuk. Superleuke hanger die je zelf ook makkelijk kunt dragen. De rest van de shop is ook gevuld met allemaal leuks. via

PIN 6.
Ik vond deze Ghetto Badger erg grappig. Hij zou zo aan mijn muur mogen hangen en dan zou ik glimlachen als ik er langsliep. Er is nog meer leuks te vinden met andere dieren (die in onderbroek zijn ook er grappig) via

PIN 7.
Hoe schattig is deze vilten broche, echt superschattig. Klik niet door als je gevoelig bent voor dit soort dingen, want geloof me, je wilt alles hebben. Haar vossen-broches heb je vast al vaker ergens voorbij zien komen. via

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>