By 8 maart 2012 Read More →

Sonny Angel

sonny angels te koop in nederland

Heb jij al een Sonny Angel? Ik nog niet, maar stiekem vind ik ze best wel een beetje leuk. In Japan is het een absolute rage. Zou de Sonny Angel rage overwaaien naar Europa en Nederland?

Ik weet niet precies hoe deze rage in Japan ontstaan is maar na wat ge-google denk ik dat de Sonny Angel gebaseerd is op de Kewpie dolls die extreem populair waren in de eerste jaren van de 20ste eeuw. Het blote lijfje, de appelwangetjes en de vleugeltjes komen overeen. De schattige mutsjes zijn nieuw, en persoonlijk vind ik dat wel een aanwinst voor de Sonny Angels.

De originele Kewpie dolls schijnen duizenden dollars waard te zijn op het moment, dus sla je slag, voor nog geen 9 euro heb je een origineel Sonny Angel figuurtje. En wie weet, misschien is jouw Sonny Angel over heel wat jaar wel een mooi appeltje voor de dorst 🙂 En voor nu is het in ieder geval alvast een fijn karaktertje, want bijzonder is een Sonny Angel natuurlijk wel.

Ik denk dat ik er maar niet aan begin, want dan wil ik ze natuurlijk allemaal (nou ja mijn dochters dan he, dat snap je….). En dan moet ik er natuurlijk weer allemaal kleertjes voor gaan maken. Want ik vind ze zo toch maar een beetje bloot. En daar heb ik dus helemaal geen tijd voor. Of toch wel…. Mijn favorieten? Dieren boven Fruit en van de dieren dan het konijn, hert en de leeuw. *Zucht* ik vind ze toch wel erg schattig…

Sonny Angels zijn in Nederland natuurlijk online te koop via PSikhouvanjou.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.