By 1 maart 2012 Read More →

ZeldzaamMooi

Zeldzaammooi

Een tijdje terug mochten we namens ZeldzaamMooi al twee geweldige laptoptassen weggeven. Tijd dus om iets meer te vertellen over deze webshop.

ZeldzaamMooi is een bijzondere webwinkel. Eigenlijk is het meer een online warenhuis met allemaal kleine boetiekjes. Je vind er sieraden, interieurproducten, babydekens, tassen en nog veel meer.

Je shopt hier met 1 winkelmandje in verschillende winkels tegelijk! En dat is handig. Verzendkosten? Dat kennen ze hier niet, ze sturen de gekochte producten gratis naar je op, wat fijn! Nu maar hopen dat er steeds meer boetiekjes zich gaan aansluiten bij dit concept. Want hoe meer hoe leuker natuurlijk!

In het buitenland bestaat dit concept al langer en is het al jaren een groot succes! 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.