By 1 maart 2012 Read More →

Once up on a tree – Dutch Design

once up on a tree boom voor foto's

Zijn ze niet geweldig? Deze bomen van OnceUponaTree worden handgemaakt in Nederland (Dutch Design) en verdienen een mooi plekje in je huis. Iedere boom vertelt een ander verhaal. Je kunt de blaadjes in de boom zelf vullen met familiefoto’s, cijfers, letters, mooie uitspraken noem maar op.  De kleine boom telt 28 blaadjes dus is ook bijzonder geschikt om bijvoorbeeld het ABC mee te leren of om te vullen met foto’s van klasgenootjes. 

Weetje: Bomen worden over de hele wereld al eeuwenlang gebruikt voor allerlei rituelen. Geboortebomen, wensbomen, offerbomen. Mensen halen hoop en geloof uit de kracht van bomen.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.