By 25 februari 2012 Read More →

Philomeen’s Favourites – Week 3

 

PIN 1. Wat een prachtig masker is dit. Mijn dochter is dol op sprookjes en dan vooral, Assepoester en Sneeuwwitje. Ik vind ‘m zelfs leuk genoeg om gewoon als decoratie aan de muur te hangen. Er staan nog een paar leuke printbare maskers op de site. (via)

PIN 2. Ik ben dol op vlaggetjes. Gewoon als decoratie en heus niet alleen als er een verjaardag is. Ik vind dit een erg leuk idee om een kindershirt of jurk mee te versieren. Maar no way dat ik er 68 $ voor zou betalen. Lekker zelf aan het stempelen dus. (via)

PIN 3. Dit is al een wat oudere van Misako Mimiko, maar ik vind bijna alles wat zo’n masker op heeft meteen leuk. Ik ben ook enorm fan van haar werk. Ze maakt ook hele leuke sieraden. (via)

PIN 4. Hoe schattig zijn deze theezakjes? Kon ook niet anders dan uit Japan komen. Hier wil ik wel een teaparty mee houden. Iemand in Nederland die ze verkoopt toevallig? (via)

PIN 5. Als je mijn blog wel eens leest of me een beetje kent weet je dat ik een enorme fan-girl ben van Emily Winfield Martin. Ik volg haar nu al een aantal jaar en heb al een behoorlijk verzameling prints en kaarten opgebouwd. Hoog op mijn lijstje staat nog een van haar handgemaakte poppen (niet te doen, die zijn binnen 3 seconden verkocht) Dit is een schilderij uit haar laatste boek ‘oddfellow’s orphanage’. Ik word gewoon blij van alles wat ze maakt en ze ziet er ook nog eens fantastisch uit altijd. (via)

PIN 6. Het circus, ik hou van de sfeer die het uitstraalde in de mid 1800 tot mid 1900. Een beetje zoals in de tv-serie ‘Carnivale’ of in de film ‘Water for the elephants’ Als je me op Pointerest volgt weet je dat ik een heel circus pinboard heb aangemaakt. Van dit pop-up boek gaat mijn hartje echt sneller kloppen. Zo mooi. Wow. (via)

PIN 7. Hoe je met hele simpele materialen iets heel leuks kunt maken. Ik zou het zo willen hebben (zolang het maar niet naar zure melk gaat ruiken ha ha) (via)

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>