By 11 februari 2012 Read More →

Philomeen’s Favourites – Week 1

Deze week voor het eerst, Philomeen’s Favourites! Philomeen Kaan, mama van 2 kids, is zó vaak op Pinterest te vinden dat we haar al gauw opmerkten. Vooral vanwege haar leuke smaak natuurlijk 🙂 We vroegen haar, haar inspiratie met ons en jullie te delen en dat wilde ze! Zo ontstond deze nieuwe rubriek en vandaag zie je de eerste van, hopelijk, vele die nog gaan komen. Philomeen’s favourite ‘pins’ of the week!

 

1.
Ik ben dol op deze molentjes. Nog doller ben ik op dingen die makkelijk te maken zijn. 2 vliegen in een klap dus. Deze zijn leuk op een kinderkamer, straks in de tuin (als het weer lente wordt) of bij kinderfeestjes. Mocht je de kleuren niet mooi vinden, kun je natuurlijk de template gewoon gebruiken om je eigen molentjes te maken.

2.

Sommige dingen zou je willen dat je er zelf op gekomen was. Wow deze kettingen zijn echt fantastisch, en niet alleen voor Valentijnsdag.
Wat ik ook fijn vind is dat je ze zelf kunt maken, maar mocht je daar geen tijd/zin/talent voor hebben, koop je ze gewoon lekker op etsy. Ben je voor 10 € klaar. Kind kan de was doen.

3.
Prachtige mobile om zelf te maken. Makkelijk met groots effect. En die gekleurde druppels kun je naar eigen smaak aanpassen. Cool!

4.
Ik ken weinig kinderen die niet is zo’n fantastisch bed zouden willen slapen.

5.
Ik geloof dat het doel van deze Pin de diy zakjes op door voorgrond zijn, maar mijn oog viel op die leuke hartjesslinger aan de muur. Te gek, mijn kids zijn dol op vouwen en vragen mij altijd iets leuks te maken, maar ik heb nooit zoveel inspiratie. Volgende keer ga ik enorm de blits maken natuurlijk. Om het makkelijk te maken heb ik vast een tutorial opgezocht via onze vriend google.

Hier te vinden. En wil je het nog makkelijker, dan vind je hier een kant-en-klaar versie

6.
Hoewel ik bij sommige kaartjes een beetje met mijn ogen rol (in mijn hoofd dan) vind ik het desgin van deze kaartjes ontzettend leuk. Klik dus gerust even door naar de Etsy-shop van deze dame, want ze heeft heel veel leuke abc-prints en ander moois.

7.
De meeste kinderen houden van verkleden. De meeste verkleedkleren zijn weinig stijlvol (en erg syntetisch) Deze staarten staan leuk als decoratie, maar zullen ook voor wat uurtjes speelplezier zorgen. Ze doen me denken aan Max (van de maximonsters, een van mijn favoriete boeken en films)
Sowieso is de rest van de shop ook de moeite van het bekijken waard. (hoewel sommige ontwerpen me wel doen denken aan een andere bekende ontwerpster) Ik zou ik best een paar van die mooie kussen in mijn huis willen hebben.
       

TIP: Klik door tot je bij het blog terecht komt, voor nóg meer inspiratie!

 

Tot volgende week!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>