By 9 februari 2012 Read More →

Laura Vainola – Pally

design voor kinderen laura vainola

Pally, een ontwerp van Laura Vainola, is een stoel voor kinderen en volwassen. Door de stokjes steeds anders te plaatsen kun je eindeloos variëren met de zitting. Jammer genoeg nog niet te koop, maar leuk is het wel!

** EDIT ** Inmiddels is de kinderspeeltafel Pally online te koop in Nederland via EcoDesignMeubel.

Kijk zo werkt het:


[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.